Επιστροφές και Ακυρώσεις

Επιστροφές

Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 3 ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε, στη συσκευασία του, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται από την απόδειξη παραλαβής. Έχετε  την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail για την επιστροφή.
Σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής του προϊόντος και της αποστολής του νέου προϊόντος.
Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο προϊόν σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο), μας ενημερώνετε αμέσως μόλις το παραλάβετε και γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.
Όλα τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα στο χέρι με ιδιαίτερη φροντίδα και περνούν από επιπλέον έλεγχο πριν την αποστολή. Επειδή θέλουμε να είσαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την αγορά σας, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπίσετε.

Ακύρωση παραγγελίας

Αν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε μέρος ή όλη την παραγγελία σας, δεν έχετε παρά να μας ενημερώσετε με e-mail.
Η  ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει εφόσον, δεν έχετε ειδοποιηθεί για την αποστολή της.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.