Τι είναι το Denou

Denou Shop Tinos  Denou Shop TinosDenou Shop Tinos

Κοσμήματα, χειροποίητα, εικαστικά, εναλλακτικά, μοντέρνα, μίνιμαλ, με απρόσμενα σύγχρονα ή ανακυκλώσιμα, οικολογικά υλικά, τσάντες με ιδιαίτερο design και φυσικά υλικά, εκτίθενται σε έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο χώρο στο λιμάνι της Τήνου, που τραβάει την προσοχή με τους φορτωμένους με πίνακες και έργα τέχνης τοίχους του. Εκεί, έχει το εργαστήριο-εκθετήριό της η Denou (Κωνσταντίνα Καραμπότσου).

Η Denou είναι interior designer, με δραστηριότητα στην Τήνο και στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ασχολείται με εικαστικές δημιουργίες και κατασκευή κοσμημάτων. Τα τελευταία χρόνια,  αποφάσισε να κάνει έναν χώρο στην Τήνο, που να προσφέρει σε προσιτές τιμές έργα τέχνης, μαρμάρινα μικροαντικείμενα από Τηνιακούς καλλιτέχνες, παλιά μικροέπιπλα ανανεωμένα, αντικείμενα, τσάντες και κοσμήματα σύγχρονου design και από ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι ασήμι,ημιπολύτιμες πέτρες,μέταλλα,υφάσματα, γραβάτες,  φερμουάρ, παλιά κουμπιά, καπάκια και κρικάκια αναψυκτικών, δίσκους βινυλίου, cd, καουτσούκ, πλήκτρα υπολογιστή, σκοινιά, αλουμίνιο, κάψουλες από καφέ nespresso, πλαστικό,περιοδικά εφημερίδες,κουρλούδες και οτιδήποτε άλλο την εμπνεύσει.

Πρωτότυπες, ευφάνταστες και ιδιαίτερες οι δημιουργίες της. Μετά την ανταπόκριση και τον ενθουσιασμό των πελατών, αποφάσισε να τις παρουσιάσει και πέρα από τα όρια της Τήνου.

Τώρα,δεν είναι απαραίτητο να πάει κανείς στην Τήνο, για να τις αποκτήσει. Αρκεί μία ηλεκτρονική επίσκεψη στο e-shop της www.denou.gr!