Όροι και Προϋποθέσεις

Πνευματικά δικαιώματα

Όλο το περιέχομενο του www.denou.gr, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή ή αναδημοσίευση φωτογραφιών, κειμένων, λογοτύπων και όλου του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου www.denou.gr.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

To www.denou.gr  βεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία για χρήση μη εξουσιοδοτημένη από εσάς ούτε να αποστείλει ή γνωστοποιήσει σε τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), μη συνδεδεμένους με το κατάστημα,τα εν λόγω στοιχεία σας χωρίς τη δική σας ρητή και ειδική συναίνεση, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (π.χ. συνεργαζόμενες εταιρείες αποστολής-courier.

Χρόνος παράδοσης

Όλα μας τα προϊόντα είναι  χειροποίητα και φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας.Δεν υπάρχει απόθεμα και κάποια από αυτά είναι μοναδικά.Ο χρόνος που χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε ό,τι έχετε επιλέξει είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες. Για τα μοναδικά προϊόντα ο χρόνος παράδοσης είναι η επομένη της παραγγελίας σας.
Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στο courier που συνεργαζόμαστε, σας ενημερώνουμε με σχετικό e-mail για να γνωρίζετε πότε θα την παραλάβετε. Συνήθως σε 1-3 εργάσιμες, ανάλογα με τον τον τόπο διαμονής σας.

Ερωτήσεις – παρατηρήσεις – σχόλια

Θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε οτιδήποτε θέλετε να μας ρωτήσετε, να σχολιάσετε ή να μάθετε λεπτομέρειες για κάποιο προϊόν και τη φροντίδα του. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αγαπάμε  και προσέχουμε τις δημιουργίες μας και είμαστε ανοιχτοί στις παρατηρήσεις σας. Στόχος μας να τις χαρείτε και να τις αγαπήσετε και σεις.